Velkommen til Aagaard!

 


Vi hedder Henrik og Lene og bor i Mern på Sydsjælland. Vi har længe gået med en drøm om at kunne starte en gårdbutik op med varer som er både dansk produceret for at støtte op om det lokale, men også udelandske produkter, begge af høj kvalitet. Vi vil have en god blanding af økologiske  og konvensionelle varer for det er vigtigt for os at vores grøntsager ikke er sprøjtet og at de dyr vi har i vores fryser har haft det godt i deres levende tid. Vi mener og tror på at danskerne er blevet meget mere bevidste om den kvalitet vi kan producere i Danmark.

Henrik har i mange år arbejdet indenfor landbruget men Lene kommer fra job i sundhedsvæsnet så selvom Henrik kender til landbruget og Lene har stået i butik som ung pige, så er det stadig en stor udfordring og med en vis portion nervøsitet, at vi springer ud i alt dette, men vi gør det fordi vi tror på det.

Ude i fremtiden håber vi både at kunne producere flere grøntsager selv, da fra jord til bord princippet er vigtigt for os. Vi har lidt forskellige dyr på gården og I er naturligvis meget velkommen til at gå og kigge på dem vi har, når I kommer forbi.

Vi er begyndt at levere kartofler til flere brugsforeninger og skal til at levere lammekød til Meny i Præstø.

Er der spørgsmål eller har du/I et produkt som vi måske kunne sælge i butikken så kontakt os meget gerne.

Vi glæder os rigtig meget til at kunne give jer en god oplevelse.

Håber I kigger forbi.

 

 

Dyrene pÄ Aagaard

Vi har både får, katte, killinger, høns, Cooker Spaniel samt Corder Collier og i perioder gæs, ænder og slagtekyllinger. Ikke alle er lige vilde med at blive klappet men I er meget velkommen til at gå rundt og se på dem.

får
hønsene
Aagaard service Vi kan andet end at passe dyr. Vi har også en afdeling hvor de kan hjælpe med at lave om på dit hjem